Nieuws

VIDEO – Coolblue wordt leverancier laadpalen

Coolblue gaat laadpalen leveren en installeren. De retailer start in de omgeving van Rotterdam, Utrecht en Tilburg. Later dit jaar breidt Coolblue in een stroomversnelling uit naar de rest van Nederland. In principe levert Coolblue voorlopig alleen aan consumenten, maar voor ZZP’ers die hun bestelauto mee naar huis nemen zijn er zeker mogelijkheden.

Pieter Zwart, ‘Beginbaas’ en dus een van de oprichters van Coolblue: “We beginnen vol energie met de verkoop en installatie van laadpalen. Klanten met een eigen oprit of garage kunnen bij ons terecht voor een laadpaal. We starten in Rotterdam, Utrecht en Tilburg en omgeving. Daarna breiden we in stroomversnelling uit naar de rest van Nederland. Zo gaan klanten altijd opgeladen van huis en maken we nóg meer klanten blij.”

Op laadpalen.coolblue.nl is het aanbod laadpalen te zien en is ook veel informatie over laadpalen en de installatie en technische voorwaarden te lezen. Coolblue richt zich op de markt voor consumenten, maar geeft tegenover Bestelauto aan dat er zeker ook kansen zijn voor kleine ondernemers en ZZP’ers. “We geven op de website aan dat we niet installeren op bedrijventerreinen, omdat dat vaak veel ingewikkelder is om te installeren, met grote afstanden tussen het laadpunt en de meterkast van de betreffende klant. Maar bij een ZZP’er, die zijn bestelauto ’s avonds bij huis aan een laadpaal wil leggen, zijn er zeker mogelijkheden. En ja, wie weet breiden we onze dienstverlening in de toekomst uit naar grotere bedrijven, maar voorlopig dus niet”, aldus een van de laadpaaladviseurs.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.