Nieuws

VIDEO – Elektrische RAM heet REV

Ram Truck heeft bevestigd dat zijn eerste batterij-elektrische pick-up truck de Ram 1500 REV gaat heten. De aankondiging van de volledig nieuwe Ram 1500 REV als de naam van de eerste elektrische pick-up truck van het merk markeert de nieuwste stap in Ram’s ambitie om de beste elektrische pick-ups op de markt te brengen.

 “Bij Ram zijn we vorig jaar een revolutie begonnen toen we consumenten uitnodigden om mee te gaan op het begin van onze elektrificatie en hun feedback te verzamelen over wat ze precies zoeken in een elektrische pick-up truck”, aldus Mike Koval Jr., Ram brand CEO – Stellantis. “We kijken ernaar uit om onze eerste EV pick-up – de volledig nieuwe Ram 1500 REV – volgend jaar aan die consumenten te leveren. We zijn ervan overtuigd dat de Ram 1500 REV de concurrentie voorbij zal streven met de beste combinatie van eigenschappen die klanten het belangrijkst vinden: actieradius, laadvermogen, trekkracht en oplaadtijd.”

 De productie van de nieuwe Ram 1500 REV begint volgend jaar. Meer informatie, onder meer over de specificaties, wordt later dit jaar bekend gemaakt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.