Nieuws

Er is in deze tijden van extra druk op de medische zorg een toegenomen vraag naar GDP sneltransporten. BK Pharma Logistics uit Beugen is daarom blij dat de eerste vier van twintig nieuwe Mercedes-Benz’ Sprinter versneld konden worden uitgeleverd.

De Euro 6 Mercedes Benz Sprinters geleverd door Rüttchen Veghel zijn wederom custom build gebaseerd op de jarenlande ervaring van BK Pharma in het geconditioneerde farmaceutische sneltransport.

De Sprinters zijn voorzien van de laatste snufjes op het gebied van milieu, transportveiligheid en chauffeurs comfort. Veap Shield slaapcabine, multimedia systeem en zelfs een magnetron voor het warm maken van een maaltijd onderweg. Ook zijn de Sprinters geleverd met TAPA-TSR code sloten van CargoLock, BusinessTrack volgsystemen inclusief temperatuur koppeling rechtstreeks met de gekalibreerde data-cold recorder, panic button en Samsara dashcams. Tevens zijn de Sprinters uitgerust met multi-temp Carrier Transicold Pulsor koelmachines, opgebouwd door de Eindhovense Radiateur Fabriek (ERF). De isolatie bestaat uit gevalideerde FRC-X, geleverd en opgebouwd door Carrosserie fabriek Harderwijk.

TARS Visuele presentaties heeft de nieuwe Sprinters voorzien van de markante tekeningen en herkenbare huisstijl van BK. 

De overige zestien ‘Sterren’ van BK Pharma Logistics zullen volgens exact dezelfde specificaties worden door gebouwd en gedurende 2020 instromen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.