Nieuws

Vijf Clixtars van Citroen

Citroën introduceert in samenwerking met Veldhuizen Wagenbouw de Citroën Jumper Clixtar. Het bijzondere van dit nieuwe trekker-opleggerconcept is dat chauffeurs de mogelijkheid wordt geboden met een BE rijbewijs combinaties tot 6,5 ton totaalgewicht te besturen. De Citroën Jumper Clixtar is vanaf nu in een vijftal varianten leverbaar.

Het gaat om de volgende vijf varianten:

Citroën Jumper Clixtar Basic trekker

Citroën Jumper Clixtar Oprijwagen

Deze variant beschikt over een laadlengte van 5,20 meter en een laadvermogen tot 3.180 kilogram.

 

Citroën Jumper Clixtar Gesloten Oplegger

Een gesloten opbouw met 5.80 meter laadlengte, 30 kubieke meter laadvolume, een laadklep met 750 kilogram draagvermogen en een resterend totaal laadvermogen van 2.600 kilogram.

 

 

Citroën Jumper Clixtar Kipper/Oprijwagen

Dit is een nieuw ontwikkelde kipper met een 400 x 204cm laadbak, 2.900 kg laadvermogen, met laadkraan voor combinatietransport van bouwmaterialen en werktuigen zoals shovels, minigravers, tractoren etc.

Citroën Jumper Clixtar Oplegger onderstel (geen foto)

De Jumper Clixtar is standaard uitgerust met: sterkere dynamo/accu, tachograaf, verlengde spiegels (afhankelijk van de uitvoering), verlengde kabelbundel. Naar wens is de Jumper Clixtar nog uit te breiden met opties als onder andere radio/CDspeler, grotere brandstoftank, mechanisch geveerde stoel, passagiersbank voor.

De Citroën Jumper Clixtar “basic” trekker is verkrijgbaar vanaf 27.960 euro excl. btw.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.