Nieuws

VLOK tankt met DKV Fleetcard

Leden van VLOK, een branchevereniging voor vakmensen) kunnen voortaan gebruikmaken van de tankpassen van mobility service provider DKV. Deze Fleet Card is een tankpas waarmee ondernemers tijd besparen op het gebied van administratie en bovendien van kortingen en andere voordelen genieten.

Met de samenwerking bewijst DKV dat het bedrijf niet alleen geschikte oplossingen biedt voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere ondernemers en zelfstandigen. Bij VLOK zijn ongeveer 1000 bedrijven en vakmensen aangesloten die actief zijn in de klusbranche, interieurbouw, vloeren en kleinbouw. Juist zij zijn vaak onnodig veel tijd kwijt met administratieve taken, waardoor de samenwerking met DKV hen veel voordeel zal opleveren.

Ondernemers krijgen met de Fleet Card op gezette tijden overzichten van hun rekeningen en wordt brandstof binnen Nederland exclusief btw gefactureerd. Gebruikers kunnen in de online portal van DKV hun actuele rekeningen inzien. Niet alle aangesloten bedrijven krijgen automatisch een DKV Fleet Card, die keuze laat VLOK aan de ondernemers zelf.

Dennis Kosten (links) en Arjan Kleuver

Dennis Kosten, directeur bij VLOK: “Er zijn een aantal eisen waaraan een bedrijf moet voldoen om het predicaat ‘VLOK ERKEND’ te mogen dragen. We willen zeker weten dat we goede bedrijven onder onze naam hebben. Voor zulke bedrijven doen wij ons best. Los van het financiële voordeel geeft deze samenwerking onze leden vooral ook gemak. Een factuur met het juiste btw-tarief, alles op één overzicht: voor onze mensen betekent dat, dat zij kunnen doen wat zij het liefst doen. En dat is vakwerk leveren.”

Arjan Kleuver, Account Manager bij DKV: “VLOK kwam bij ons om de belangen van de leden te behartigen. Voor kleinere ondernemers is het lastig op kleine schaal brandstof tegen voordelige prijzen in te kopen. VLOK bundelt de uitdagingen voor die ondernemers en we kwamen samen tot een overeenkomst. We zijn er blij mee, en trots op, dat we op deze manier de krachten kunnen bundelen en zo duizend zelfstandige VLOK-leden onderweg kunnen helpen.”


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.