Nieuws

Volkswagen presenteert Transporter op aardgas

Volkswagen Bedrijfswagens organiseert onder de noemer ‘Volkswagen BedrijfsDagen’ voor de eerste keer een groot evenement, speciaal bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf en fleetmanagers. De Volkswagen BedrijfsDagen vinden plaats van 17 tot en met 20 september op het strand van Almere. Bijzonder is de introductie van de Volkswagen Transporter en de Caddy Maxi op aardgas.

In een groot aantal paviljoens toont Volkswagen Bedrijfswagens in samenwerking met een aantal partners wat het merk ondernemend Nederland op transportgebied te bieden heeft.

Voordeelcampagne
Naast de introductie van een voordeelcampagne, een aantal nieuwe modellen en producten wil Volkswagen Bedrijfswagens laten zien hoe het merk duurzaam ondernemen ondersteunt en maatwerk kan leveren. De bezoekers kunnen onder andere seminars bijwonen, proefritten maken en genieten van entertainment. De toegang voor de Bedrijfsdagen is gratis. De extra scherp geprijsde actiemodellen welke op de Bedrijfsdagen worden afgekondigd, kunnen overigens ter plaatse worden aangeschaft.

Nieuw zijn:

  • de Volkswagen Caddy 1.9 TDI BlueMotion met een standaard af fabriek gemonteerd roetfilter

en twee modellen op aardgas:

  • de Transporter CNG 2.0 liter
  • Caddy Maxi CNG

Alle drie de voertuigen combineren duurzaam ondernemen met een grote bedrijfsefficiëntie. De Caddy is in Nederland de best verkochte bedrijfsauto in zijn segment en met de nieuwe BlueMotion-uitvoering laat Volkswagen Bedrijfswagens zien dat het blijft innoveren op het gebied van het milieu.

Gas
De Caddy Maxi op CNG is nagenoeg identiek aan de reeds bestaande Caddy op aardgas. Het verschil zit in de actieradius omdat het grotere vloeroppervlak van de Caddy Maxi de plaatsing een extra onderbouwtank mogelijk maakt.
Naast de Caddy biedt Volkswagen ook de Transporter 2.0 Liter op CNG. Deze auto die in Nederland ontwikkeld werd door importeur Pon in samenwerking met Princegas, stelt de ondernemer in staat duurzaam en schoon grotere volumes te transporteren.

Bedrijfswagen-showroom
Op het terrein nabij Almere is een complete Volkswagen Bedrijfswagen-showroom ingericht. Tijdens de BedrijfsDagen gelden speciale aanbiedingen gelden op alle modellen. Voor iedere koper van een bedrijfswagen ligt er tevens een cadeau klaar.

Tijdens de Volkswagen BedrijfsDagen presenteert ook een aantal belangrijke partners van Volkswagen Bedrijfswagen zich met hun specialisaties. Naast Volkswagen After Sales, de Volkswagen Bank en gebruikte wagens is er ook een groot aantal inbouwspecialisten en carrosseriebedrijven aanwezig waaronder Aanpassingsbedrijf Bierman, Anemone Horse Trucks, Carrosseriefabriek Harderwijk, Terberg Specials, Veldhuizen, Flexitrans, Tijmen Ploeg, Custers Hydraulica, Wemacon, Heering, HDW en Moplan. Andere deelnemende partners zijn onder andere VB luchtvering, Vynitouch belettering, De Vries ambulances, Continental Banden en anderen.

Seminars
Tijdens de Volkswagen BedrijfsDagen kunnen ondernemers een aantal seminars volgen. Zij worden bijgepraat op het gebied van innovatie, mobiliteit en fiscus. Daarbij is het van belang dat op 16 september het kabinet haar plannen voor 2009 bekend zal maken. Het seminar zal ingaan op de gevolgen daarvan voor de ondernemer.

Natuurlijk is er tijdens de Volkswagen BedrijfsDagen ook ruimte voor ontspanning. Zo kunnen de bezoekers proefritten maken, 4×4-rijden in verschillende Volkswagen 4Motion-modellen en legertrucks. Op het centrale plein is er live muziek met aan het einde van elke dag een speciaal optreden van bijvoorbeeld Jeroen van der Boom. Er zijn diverse eet-en drinkgelegenheden. Op zaterdag 20 september is er een speciale Familiedag met entertainment voor kinderen en zijn er diverse Volkswagen-clubs met hun nostalgische voertuigen aanwezig.

De Volkswagen BedrijfsDagen worden gehouden op het Almeerder Zand, IJmeerdijk 1, 1309 BA, Almere. Openingstijden: woensdag 17 tot en met vrijdag 19 september van 14.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 20 september van 10.00 en 20.00 uur. Voor gratis toegangskaarten en verdere informatie gaat u naar de website www.volkswagenbedrijfsdagen.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.