Nieuws

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de Economy Business Editions van de Caddy, Caddy Maxi en Transporter. Deze modellen hebben een complete standaarduitrusting tegen een volgens VW scherpe prijs. Bovendien zijn er ook nog tijdelijke inruilpremies tot 1.250 euro en een financial lease-aanbod mét vier jaar garantie.


De Economy Business Editions van Volkswagen Bedrijfswagens zijn compleet uitgerust. Dat begint voor alle modellen met Climatic airco, elektrische bediening van ramen en (verwarmde) buitenspiegels en Radio ‘Composition Audio’ inclusief telefoonvoorbereiding voor veilig handsfree bellen. Cruise Control is als extra leverbaar voor een geringe meerprijs.

Bij de Caddy’s zijn verder de bestuurders- en bijrijdersstoel in hoogte verstelbaar en in de Transporter is de Comfortstoel voor de bestuurder standaard. Voor de Caddy komt er ook een schuifdeur rechts bij, die al standaard is op de Caddy Maxi en de Transporter.

De Caddy Economy Business Edition (55 kW/75 pk) is leverbaar vanaf 12.945 euro, de extra ruime Caddy Maxi Economy Business Edition is er vanaf 14.595 euro. De prijzen van de Transporter Economy Business Edition met normale wielbasis en 62 kW/84 pk sterke TDI beginnen bij 17.995 euro en voor de versie met verlengde wielbasis en 75 kW/102 pk vanaf 20.995 euro.

Naast een complete uitrusting en een scherpe prijs hebben de Economy Business Editions volgens VW nóg meer voordeel. Ondernemers die hun oude bestelwagen inruilen op een Caddy, kunnen ook een inruilpremie van 1.000 euro tegemoet zien. Bij inruil op een Transporter bedraagt de inruilpremie zelfs 1.250 euro.

De Volkswagen bedrijfswagendealer heeft daarnaast nog een financial lease-aanbod met slechts 2,99 procent rente. De Caddy Economy Business Edition is er zodoende al voor een maandbedrag vanaf  163 euro en de Transporter vanaf 227 euro. Bij een Careport Financial Lease contract wordt de garantie op een Volkswagen bedrijfswagen tijdelijk verlengd van 2 tot maar liefst 4 jaar.

Volkswagen wijst erop dat alle aanbiedingen gelden tot en met 13 mei 2018.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.