Nieuws

VW showt Transport T-Edition op Bouwbeurs

Volkswagen Bedrijfswagens luistert de Bouwbeurs op met T-Edition van de Transporter. Het pakket, met extra’s ter waarde van ruim 10.000 euro is dan verkrijgbaar voor een meerprijs van 3.550 euro. Dynamische ondernemers kunnen het aanvullende T-Edition Sport-pakket bestellen voor 300 euro.

De Transporter T-Edition is gebaseerd op de luxueuze Highline-uitvoering. De al zeer uitgebreide standaarduitrusting daarvan wordt aangevuld met diverse hightech elementen. Om te beginnen is er de Adaptive Cruise Control, waarmee de Transporter T-Edition automatisch een veilige afstand tot de voorligger kan aanhouden. Ook inbegrepen zijn LED-koplampen, Light Assist (grootlichtassistent), lichtmetalen velgen en de handige Mijn Volkswagen bedrijfswagen app inclusief één jaar gratis ritregistratie of 3 maanden Fleetportal. Dit pakket vertegenwoordigt een waarde van 10.293 euro, maar wordt door de Volkswagen bedrijfswagendealer tijdelijk geleverd voor slechts 3.550 euro.

Ondernemers die graag nog sportiever voor de dag komen, kunnen kiezen voor de Transporter T-Edition met Sport-pakket. Dit pakket staat voor opvallende accenten als de ‘corner styling’ op de voorbumper in zwart of grijs (afhankelijk van de exterieurkleur) en sidestyling ter hoogte van de dorpels (ook in zwart of grijs). Eveneens inbegrepen zijn striping op de flanken, Sport-logo’s op de voorschermen en de Sport-beschermrand van de achterbumper. In het interieur zijn vloermatten met Sport-embleem de luxe blikvangers. Op de Transporter T-Edition bedraagt de meerprijs voor het Sport-pakket slechts 300 euro (normaal 700 euro).

Wie zijn bestelauto komt inruilen voor een nieuwe Transporter T-Edition kan rekenen op een extra inruilpremie van 2.000 euro. Bovendien biedt Volkswagen Financial Services een Financial Lease-contract aan met een rentetarief van 2,99 procent. Daarbij is bovendien twee jaar extra garantie inbegrepen bovenop de normale garantie.

De Transporter T-Edition is te zien op de Volkswagen Bedrijfswagens stand tijdens de Bouwbeurs, van 4 t/m 8 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.