Nieuws

Twinning Energy en Dalergy Group, waaronder Gulf Nederland en Dalhuisen Olie, zijn een exclusieve samenwerking  aangegaan, waarmee een stap is gezet in de toegankelijkheid van waterstof als brandstof om duurzaam te ondernemen. Twinning Energy kan door deze samenwerking voldoen aan de toenemende vraag van ondernemers naar waterstofoplossingen, zoals (mobiele) thuistankinstallaties. De positie van waterstof als schakel in de energiemix om de energietransitie mogelijk te maken, is hiermee versterkt.

Twinning Energy is sinds haar ontstaan in de afgelopen drie jaar hard gegroeid: van leverancier van waterstoftankfaciliteiten tot autoriteit in Nederland op het gebied van waterstofoplossingen. Door de samenwerking met Dalergy Group, voorheen Dalhuisen Groep, wordt waterstof als nieuwe optie toegevoegd aan het duurzame energieaanbod voor ondernemers die een eigen tankinstallatie hebben of willen. Het gaat hierbij vooral om (groot)verbruikers van brandstof in onder andere de bouw-, transport-, landbouw- en infrasector. Hiermee kan Twinning Energy verder groeien als totaal dienstverlener die klanten adviseert en ontzorgt in duurzaam ondernemen met waterstof.

Wim Peels, general manager van Twinning Energy: “We ervaren een sterk toenemende vraag van onze klanten naar waterstofoplossingen, zoals een compact tankstation of lokale waterstofproductie bij het eigen bedrijf. Wij willen ervoor zorgen dat bedrijven direct aan de slag kunnen met duurzaam ondernemen en we zijn ervan overtuigd dat we samen met Dalergy Group ondernemers kunnen bedienen in de totale duurzamere energiemix.”

Peter Dalhuisen, directeur van Dalergy Group. “Wij willen voorloper zijn in het bieden van een portfolio aan energiesoorten met een lagere CO2-footprint. Onze samenwerking met Twinning Energy voegt waterstof toe aan het steeds uitgebreidere aanbod van Dalergy Group aan alternatieve energiesoorten die daadwerkelijk bijdragen aan een lagere CO2-footprint en een bewezen techniek hebben.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.