Nieuws

Wensink neemt Autoschade Roks over

Per 1 maart 2018 breidt Wensink Automotive haar schadeherstelactiviteiten uit door de overname van Autoschade Roks in Hoogeveen. Hiermee heeft Wensink de beschikking over 3 eigen schadeherstelbedrijven.

Autoschade Roks is ontstaan in 1978 en erkend schadehersteller voor de merken Citroën, Renault, Toyota en Opel. Er zijn 10 medewerkers actief en zij realiseren een omzet van circa 1,5 miljoen euro. Alle medewerkers gaan mee in de overname.

Laurens Stigter, CEO van Wensink Automotive, is verheugd met deze uitbreiding. “Deze ontwikkeling is het gevolg van ons beleid om onze schade-activiteiten verder uit te bouwen. Naast Groningen en Apeldoorn bevindt Hoogeveen zich op een strategische locatie in ons verzorgingsgebied. Afgelopen zomer hebben we Gerard Hoefakker aangesteld als directeur schade om onze schadeherstelactiviteiten verder te professionaliseren en uit te breiden”, zo verklaart Laurens Stigter.

De ambitie is om de Hoogeveense vestiging te laten groeien naar een omzet van 2,6 miljoen euro met 18 medewerkers. Net als de Apeldoornse en Groningse vestiging van Wensink Autoschade is de Hoogeveense vestiging aangesloten bij het A.A.S. Schadeherstel-netwerk.

Wensink Automotive Inmiddels is Wensink Automotive uitgegroeid tot één van de grotere mobiliteitsaanbieders met 33 vestigingen voor o.a. Mercedes-Benz, smart, Ford en Fuso. Daarnaast heeft Wensink reeds twee schadeherstelbedrijven in Apeldoorn en Groningen. Samen met het in 2015 gestarte eigen Wensink Lease, waar u terecht kunt voor o.a. operational lease en shortlease, is Wensink Automotive klaar voor verdere groei.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.