Nieuws

Door de sluiting van de horeca heeft de voedselbank Arnhem enorm veel prachtige groenten en fruit gekregen. Nu moet de Voedeselbank dit bij de uitgiftepunten zien te krijgen. De Voedselbank is daarom op zoek naar een bestelbus die komende vrijdag kan rijden.

UPDATE: Inmiddels is de Voedselbank Arnhem voorzien van vervoer voor vrijdag! Reageren is niet meer nodig!

Een deel van de uitgiftepunten zijn inmiddels gesloten door het Corona virus. Daarom moeten we het eten nu – deels – vanuit de bestelbus gaan uitgeven. Welke ondernemer wil zijn bestelbus mét chauffeur komende vrijdag aan ons uitlenen om een halve dag voor ons rond te rijden en te helpen met het uitdelen van de voedselpakketten. We hebben 13 routes en hebben dus flink wat transportmiddelen nodig. Wie biedt? Stuur een mail naar info@voedselbankarnhem.nl of bel Rein, onze transportman 06-19721010.


1 reactie op “Wie heeft er een bestelauto beschikbaar voor Voedselbank Arnhem?

  1. Remco schreef:

    In verband met dit burgerinitiatief dat uit naaste liefde is geboren… wie kan me ’n bestelbus in bruikleen geven?

    “Door de sluiting van de horeca om corona heb ik enorm veel prachtige groenten en fruit geleverd gekregen. Voor het vervoer naar mijn medemensen, die dat nodig hebben, ben ik daarom op zoek naar een bestelbus die zo spoedig mogelijk de mensen kan bevoorraden. Omdat ook de uitgiftepunten om het coronavirus inmiddels zijn gesloten, voert de Belgische organisatie, waarvoor ik rijd, dit particulier initiatief ook uit in Nederland. Welke ondernemer wil zijn bestelbus aan mij uitlenen en mij zo helpen uitdelen van voedselpakketten door het hele land. Wie biedt? Stuur mij uw reactie naar remcojaasma@hotmail.com of bel me onder +32 485 07 95 33.”

    Wilt u dit initiatief, dat uit het naaste liefde is geboren, verder delen, mocht u geen interesse in deze bijzondere vorm van sponsoring?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.