Nieuws

Goodyear introduceert een nieuwe band in het gamma van de lichte bedrijfswagens. De Vector 4Seasons Cargo is een brandstofeffciënte vierseizoenenband die een uitstekende prestatie garandeert en een nog langere levensduur biedt ten opzichte van zijn voorganger. 

Chauffeurs zullen zich veiliger voelen op zowel droge als natte wegen, dankzij de verkorte remafstand en de verbeterde stabiliteit en besturing van de Vector 4Seasons Cargo. Fleetmanagers kunnen met deze all-seasonband bovendien een significante kostenverlaging realiseren, doordat een seizoenswissel van banden niet nodig is.

De nieuwe Vector 4Seasons Cargo-banden gaan langer mee dan hun voorganger en de optimale rolweerstand zorgt voor een besparing op brandstofkosten.

De Vector 4Seasons Cargo is Goodyears’ bijdrage aan de opkomende bestelwagenmarkt in Europa en Azie, die het aandeel in het consumentensegment overstijgt qua groei. In 2013 bestond 10,5% van het volledige wagenpark uit bestelwagens. Vandaag-de-dag is dit aantal gestegen tot 10,8% en tegen 2023 wordt een groei tot 10,9%* verwacht.

De nieuwe Vector 4Seasons Cargo-band is een uitbreiding van Goodyears’ light truck portfolio en bevat al de EfficientGrip Cargo zomerband, Cargo UltraGrip 2 winterband en de nieuwe UltraGrip Cargo. De Vector 4Seasons Cargo is de opvolger van de Cargo Vector 2 vierseizoenenband met een nog kortere remafstand op alle wegtypen – ongeacht de weersomstandigheden – en een verbeterde handling op sneeuw en bevroren wegdek.

De Vector 4Seasons Cargo is beschikbaar in 16 maten, met een breedte variërend van 185 tot 235, de profielen kennen een diepte die varieert van 65 tot 80 en een velgmaat van 14”, 15” of 16”.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.