Partnercontent

Bestelauto leasen? Dit zijn geschikte modellen

Een bestelauto is compact, rijdt comfortabel en bovendien kun je veel spullen kwijt die je nodig hebt voor jouw werkzaamheden. Er zijn een boel voordelen op te noemen waarom een bestelauto prettig is. Toch is er veel keuze in de bestelauto-wereld, dus we snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kunnen wij jou een handje helpen.

1. Volkswagen Caddy

Al jarenlang staat de Volkswagen Caddy bovenaan het lijstje met favoriete bestelauto’s. En dat is ook niet zo gek, want we konden én kunnen al die tijd al op de Caddy vertrouwen. Bovendien hebben de modellen heel wat transformaties ondergaan. Vooral de nieuwste versies zijn voorzien van veel technische snufjes. Deze VW Caddy lease je vanaf 284 euro per maand. Vanaf dat moment kun je genieten van het trekgewicht van 1500 kilo en een laadvermogen van 771 kilo. Ook is de laadruimte niet verkeerd, want deze heeft een grootte van 215 centimeter. Deze Volkswagen lease je dus zonder er spijt van te krijgen.

2. Peugeot Bipper

De kleinste bestelauto van Peugeot is de Bipper. Je kunt de Peugeot Bipper eigenlijk vergelijken met de Fiat Fiorino, want de maten zijn bijna hetzelfde. Deze twee auto’s worden dan ook tegelijk gemaakt samen met de Citroen Nemo in dezelfde fabriek. De auto wordt namelijk gebouwd in Turkije door Tofas. Daarnaast kun je de Bipper zowel als personenauto leasen als een bedrijfswagen. Bovendien heb je de Peugeot Bipper al voor een zeer fijne prijs voor de deur staan.

3. Mercedes-Benz Citan

Bij de Mercedes-Benz Citan genieten we van het comfort zoals we bij het Duitse automerk gewend zijn. Zo hebben de ontwerpers van dit automerk gedacht aan het gemak van in- en uitladen. Deze auto heeft namelijk een lage laaddrempel waardoor het laden en lossen zo gepiept is. Daarnaast heeft de Citan een grote laadruimte waar je veel spullen in kwijt kan. De laadruimte is namelijk 3,8 kubieke meter ruim. 

4. Ford Transit Courier

De Transit-reeks van Ford bestaat uit alleen maar bedrijfswagens. Zo heb je er grote tussen zitten maar ook compacte bedrijfswagens. De kleinste variant van de Transit is de Ford Transit Courier. Het fijne aan de Courier is dat er drie varianten zijn. Je hebt de Ambiente, Trend en Limited. De Trend is ietwat luxer dat de Ambiente en de Limited is nog weer luxer dan de Trend. Je kunt er dus zelf voor kiezen hoe luxe jij jouw bestelwagen wil hebben. Is dat even prettig.

5. Renault Kangoo

Ben jij veel in de grote stad te vinden? Dan hoef jij je met de compacte Renault Kangoo geen zorgen te maken. Met deze auto waan je door de smalste straatjes op om jouw bestemming te komen. Handig! Ben je toch op zoek naar iets groters? Dan kun je kiezen uit de varianten Compact, Express of Maxi. Afhankelijk van jouw werkzaamheden kun je daar de Kangoo op afstemmen. Neem bijvoorbeeld de Kangoo Express: deze heeft een afmeting van 4,28 meter lang, 1,84 meter hoog en 1,82 meter breed. Daarnaast heb je een laadruimte van wel drieduizend liter.  


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.