Partnercontent

De groei van online bestellingen is een tijd geleden ingezet en het ziet er niet naar uit dat dit de komende tijd zal afnemen. Het is daarom niet raar dat er steeds meer koeriersfuncties worden aangeboden om alle pakketjes rond te brengen. Ben jij op zoek naar een ideale (bij)baan en wil je bijvoorbeeld even wat bijverdienen tijdens je studie? Dan is het zijn van een koerier misschien wel de ideale bijbaan voor jou. Hierbij een aantal redenen waarom jij vandaag nog je theorie wil halen.

Flexibele uren
Vaak kun je als koerier flexibele uren maken. Je werkt doorgaans met wekelijke roosters en je kunt dus per keer bekijken wat goed past bij je studierooster en beschikbare vrije tijd. Heb je op dit moment een studie en wil je dit als bijbaan? Laat dit dan van tevoren ook goed weten en ook wanneer je drukke perioden hebt tijdens je studie. Communicatie is belangrijk wanneer je met flexibele uren wil werken.

Dynamische bijbaan
Het zijn van een koerier is absoluut geen saaie job. Doordat je altijd onderweg bent kom je veel verschillende mensen tegen en zit je niet urenlang naar een scherm te turen om je geld te verdienen. Je bent lekker onderweg en ontvangt daarnaast geld, hoe leuk wil je het maken?

Theorie-examen
Lijkt het zijn van een koerier jou wel wat? Plan dan vandaag nog jouw CBR theorie-examen in en start met studeren. Wil je je theorie examen oefenen met iemand? Vind iemand die ook tijdens dezelfde periode zijn examen moet doen, om elkaar te kunnen motiveren. Of verdiep je in de vele gratis online trainingen die worden aangeboden, om goed beslagen ten ijs te komen en zo snel mogelijk als koerier te kunnen starten.

Begin direct met solliciteren
Heb je je theorie-examen nog niet gedaan, maar weet je wel al voor welke organisatie je als koerier aan de slag wil? Leg alvast contact en laat hen weten dat je heel graag voor ze aan het werk gaat. Dit laat zien dat je vastberaden bent en heel duidelijk bent over de keuze om bij die specifieke organisatie te werken. Zo kun je wellicht direct na het behalen van jouw CBR theorie-examen direct als koerier aan de slag bij de organisatie van jouw keuze.
 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.