Partnercontent

Je bestelauto is je trots en dat weet je maar al te goed. Laten we het vandaag hebben over hoe je dat interieur van je kunt laten stralen als nooit tevoren. Stap voor stap, zonder haast maar met veel liefde. Kom op, laten we beginnen!

Duik diep in de automatten

Eerlijk is eerlijk, die automatten zijn vaak het eerste slachtoffer van modder, kruimels en andere ongewenste gasten. Ze verdienen wat extra liefde, toch? Begin met het verwijderen van de matten uit je bestelauto. Schud ze goed uit om los vuil te verwijderen. Daarna gebruik je een stevige borstel om hardnekkig vuil los te maken. Ziet er al beter uit, toch?

Maar hier eindigt het feestje nog niet. Je kent het vast wel: die vervelende vlekken die gewoon niet weg willen. Geen zorgen, er zijn tal van reinigingsproducten specifiek voor automatten. Je zou kunnen overwegen een kijkje te nemen op Winparts.nl. Daar vind je een reeks producten die helpen om die vlekken uit je matten te toveren. En als het tijd is om die matten te vervangen? Ook daarvoor kun je terecht op die site. Mooi, toch?

Vergeet de stoelen niet: glans en comfort gaan hand in hand

Je hebt vast wel eens dat moment gehad waarop je dacht: “Waarom ziet mijn stoel er zo uitgeleefd uit?” Het is tijd om daar verandering in te brengen. Begin met stofzuigen. Klinkt simpel, maar je zult versteld staan van het verschil dat het maakt. Vooral in die kieren en spleten waar je nooit komt.

Voor leren stoelen raad ik je aan om een speciale leerreiniger te gebruiken. Dit voedt het leer, maakt het zacht en brengt de glans terug. Voor stoffen stoelen kun je een interieurreiniger voor bestelauto’s gebruiken. Even sprayen, inwrijven en afnemen met een microvezeldoek. Je zult die stoelen niet meer herkennen!

Dashboard en meer: de finishing touch

Het dashboard, de deurpanelen, het stuurwiel… het zijn de details die het verschil maken. Het voelt toch geweldig als alles glanst en naar nieuw ruikt? Stof eerst alles goed af met een droge doek. Dat neemt al het losse vuil weg. Daarna neem je een vochtige doek en wrijf je alles goed af. Pas wel op met elektronica en displays. Je wilt niet dat er vocht achter komt.

En voor die mooie glans? Daar zijn speciale sprays voor. Ze geven niet alleen glans, maar beschermen ook tegen UV-stralen, waardoor je dashboard langer mooi blijft. En ja, je raadt het al, ook deze kun je vinden op sites zoals Winparts.nl.

Zie je? Met een beetje tijd en aandacht kun je jouw auto-interieur weer laten stralen alsof het net uit de showroom komt. En elke keer dat je instapt, zul je dat trotse gevoel weer hebben. Dus waar wacht je nog op? Pak die doeken en laat jouw auto weer stralen!


Deze content is van een externe partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Bestelauto


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.