Partnercontent

De beste apps voor bezorgers in bestelauto’s

Mensen in elk beroep zijn altijd op zoek naar manieren om hun werkdag te verbeteren, en bezorgers vormen daarop geen uitzondering. Als je een koerier bent, wil je je werk in je bestelauto maximaliseren om tijd te besparen en efficiënter te zijn, of je nu de beste route volgt of de laagste brandstofprijzen zoekt. Je wilt ook gezond blijven en je werk op tijd of eerder afmaken, zodat je ook buiten je baan kunt genieten van het leven. Deze apps kunnen hierbij helpen, die je kunt downloaden nadat je eerst moet kiezen voor een nieuwe telefoon.

Flush

Schaam je niet om over toiletbezoeken te praten. Je zit de hele dag in je auto. Je wilt koffie of thee drinken en je moet water drinken om gehydrateerd te blijven. Je moet dus nadenken over plaspauzes of een gênant ongeval of een noodstop riskeren die je route in de war zal brengen. Als zodanig behoort Flush tot de top-apps voor bezorgers die de hele dag in een bestelauto rijden. Flush is een app voor Android en iOS die wc’s vindt, waardoor het gemakkelijk is om voorbereid te zijn als het gaat om je plaspauzes tijdens je werkdag.

MyFitnessPal

Goed eten kan een uitdaging zijn als je de hele dag onderweg bent. Maar het is belangrijk voor je algehele welzijn dat je voeding en lichaamsbeweging opneemt als onderdeel van je dagelijkse werkplan. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom we MyFitnessPal hebben opgenomen in deze lijst met apps voor bezorgers in bestelwagens. Deze app maakt het gemakkelijk om gezond te eten en te bewegen. Gebruik het om eenvoudig het voedsel dat je eet en je activiteit bij te houden. Er staan ​​ook bronnen in zoals makkelijke recepten voor gezonde maaltijden en tussendoortjes, en activiteiten om beweging te stimuleren.

Waze

Je moet je weg naar elke halte vinden, dus een van de beste manieren waarop bezorgers hun telefoon gebruiken, is door deze te gebruiken om routes te plannen. Hoewel je een veelgebruikte app voor het vinden van adressen kunt gebruiken, zoals Google Maps, waarmee je meerdere tussenstops kunt opnemen, wil je misschien een eenvoudigere manier om verschillende bestemmingen op je route op te nemen. Waze is in dit geval een goede optie als je op zoek bent naar de beste GPS-app voor bezorgers. Ondertussen kun je bovendien nog naar het aanbod zakelijk lease auto’s kijken als je deze apps gebruikt.

Circuit Route Planner

Er zijn andere mogelijkheden om je weg te vinden, maar als bezorger in een bestelauto heb je meer nodig dan een kaart die je de weg wijst. Je hebt Circuit Route Planner nodig, de beste route-optimalisatie-app voor bezorgers. In plaats van tijd te besteden aan het herschikken van adressen in Google Maps, of een andere app die handig is voor een of twee tussenstops, kun je Circuit gebruiken om als koerier de beste route te plannen. Als een bonus werkt Circuit eigenlijk met Google Maps, Waze, AppleMaps en meer, zodat je het navigatiesysteem kunt gebruiken waarmee je vertrouwd bent of het systeem dat je bedrijf graag gebruikt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.