Partnercontent

Mobiliteitsoplossingen voor iedereen

Ben je niet op zoek naar een zakelijke leaseauto maar zoek je wel naar mobiliteitsoplossingen? Wie weet past autodelen, elektrische fietsen of een mobiliteitskaart wel een passende oplossing. Er zijn tegenwoordig een groot aantal slimme mobiliteitsoplossingen.

Sinds Corona zijn er heel veel dingen veranderd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ook de mobiliteitsbehoefte van zowel werkgevers als werknemers veranderd is. Tegenwoordig wordt er veel meer gekozen voor thuiswerken.

Dit is dan ook een prima gelegenheid om ervoor te zorgen dat medewerkers een duurzamere mobiliteitskeuze te laten maken. Het wordt aantrekkelijk voor medewerkers gemaakt om met het openbaar vervoer te reizen of met de fiets.

Mobiliteitsplatform

Wil je als ondernemer gebruik maken van het mobiliteitsplatform, dan houdt dit in dat je mobiliteitsaanbod niet alleen simpeler maar ook breder wordt. Je kan met het mobiliteitsplatform gebruik maken van openbaar vervoer, deelauto’s en deelfietsen of een taxi.

Je betaalt alleen voor diensten die je ook daadwerkelijk gebruikt. Dit kan gedaan worden via de mobiliteitsplatform-app of via een kaart. Je kan het mobiliteitsplatform voor zowel zakelijke als privé ritten gebruiken.

Door gebruik te maken van het mobiliteitsplatform kunnen je medewerkers kiezen uit een breed aanbod aan mobiliteit. Ze kunnen zelf hun favoriete vervoersmiddel kiezen. Het voordeel voor jou als werkgever is dat je alleen betaalt voor wat je ook daadwerkelijk gebruikt.

Elektrische fiets

Zijn er bij of in de omgeving van je bedrijf te weinig parkeerplaatsen? Dan is het prettig wanneer je werknemers in plaats van met auto met de fiets naar het werk komen. Het voordeel van de fiets is dat deze zorgt voor minder files. Hij draagt bij aan de gezondheid en is ook nog eens duurzaam.

Nog een voordeel van op een elektrische fiets naar het werk gaan is dat het zowel voor de werkgever als voor de werknemer voordeliger is. Bekijk de Mobiliteitsoplossingen van Arval en je weet meteen wat we je wat fietsen betreft te bieden hebben.

Advies en oplossingen

Wat de behoeften van jou en je werknemers ook zijn, er is altijd een passende oplossing. Dit is ook het geval bij wagenparkbeheer. Omdat je bedrijf continue verandert, wil je in alle gevallen grip blijven houden op de kosten.

Daarnaast is het voor jou als werkgever ook belangrijk dat al je werknemers veilig en tevreden de weg op kunnen gaan om te gaan werken. Daarom is het prettig wanneer ook reparaties en onderhoud eenvoudig geregeld kunnen worden.

Ook voor leaserijders is met het mobiliteitsplan alles online te regelen. Zeker wanneer je als werkgever op zoek bent naar een duurzamer wagenpark is Arval er om je hiermee te helpen. Door te kiezen voor een elektrisch wagenpark werk je mee aan een betere wereld.

Er zijn laadoplossingen voor zowel op het werk als voor thuis. Zo kan je als werkgever de ecologische voetafdruk van je bedrijf snel en simpel verlagen. Je kan ervoor kiezen om je wagenpark helemaal zelf te beheren of om dit samen met hulp van Arval te doen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.