Partnercontent

Occasion bestelauto kopen of verkopen

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een nieuwe bestelwagen? Denk er eens over na om een occasion te kopen. Hiermee bespaar je flink op jouw kosten, terwijl je wel het genot ervaart van een -voor jou- nieuwe auto. En jouw oude bestelauto? Die verkoop je vanuit jouw luie stoel bij viaBOVAG.nl. In dit artikel lees je tips die jou helpen bij het kopen én verkopen van jouw bestelauto.

Auto kopen

Een auto kopen bij viaBOVAG.nl, geeft je een tweedehandsauto met de luxe van een nieuwe auto. Zo zit er op de occasions BOVAG-garantie. Wanneer de auto binnen zes maanden kuren begint te vertonen, wordt dit kosteloos voor jou hersteld. Als er een geschil is tussen de kopende en verkopende partij, staat BOVAG klaar om te helpen bij klachten.

Waar viaBOVAG.nl ook garant voor staat, is de Omruilgarantie. Stel je voor, je koopt een auto maar vindt de rode kleur toch niet zo mooi. Dan kun je jouw auto omruilen voor bijvoorbeeld een witte auto. De verkoper is verplicht om voor jou binnen twee maanden een nieuw alternatief te vinden. Het besluit om jouw auto om te ruilen moet je wel binnen twee weken en 750 gereden kilometers doen, anders kun je geen aanspraak meer maken op de Omruilgarantie.

Tips voor het aanschaffen van een auto

Het is natuurlijk verstandig om voor de aanschaf van een auto na te denken over wat je zoekt. Wil je een tweezits of wil je meerdere personen kunnen vervoeren? Welke opties vind je belangrijk? Wil je bijvoorbeeld cruise control, kijk dan goed of de auto die jij op het oog hebt dit ook heeft. Ook is het handig om te bedenken of je een aanhanger mee wilt nemen, want zonder trekhaak gaat dit lastig. Het is ook verstandig om een proefrit te maken in de auto voordat je hem koopt. Zo weet je zeker of de auto lekker zit en fijn rijdt.

Auto verkopen

Jouw oude auto verkopen regel jij gemakkelijk en snel online met de gratis Online Autoverkoopservice. Je vult gegevens in over de oude bedrijfswagen, maakt foto’s en stuurt dit vervolgens op naar viaBOVAG.nl. Erkende taxateurs kijken naar de waarde van de auto en geven jou vervolgens een eerlijk en passend bod. Zodra je het bod hebt geaccepteerd heb je er geen omkijken meer naar. De auto wordt opgehaald bij jouw thuis, op het werk of op een andere locatie.

Ook al kun je de auto vanuit jouw luie stoel verkopen, het is handig om een aantal dingen van tevoren te regelen. Voordat je je auto verkoopt bij viaBOVAG.nl, kun je ervoor kiezen om te checken of er nog onderhoud nodig is. Een kleine reparatie kan ervoor zorgen dat de auto meer waard wordt. Door middel van goede foto’s kunnen de taxateurs beter beoordelen welke waarde de auto heeft. Ook is het handig om alle relevante informatie over de auto te verzamelen.

Bij viaBOVAG.nl worden veel onzekerheden over het aanschaffen van een tweedehands auto weggenomen. Ook de verkoop van een auto wordt een makkelijke klus. Zo kun jij onbezorgd rondrijden in jouw nieuwe aanwinst.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.