Partnercontent

Voor een koeriersdienst is een goede bestelbus van essentieel belang, niet alleen voor koeriersdiensten is het van belang. Alle werkzaamhedenen waarbij je een werkbus nodig hebt speelt de kwaliteit van de werkbus een grote rol. Bijvoorbeeld wanneer je in de bouw werkt, of als taxichauffeur. In deze blog gaan we het specifiek hebben over het belang van een goede bestelbus, als je kijkt naar de koeriersdiensten. 

Verschillende bestelbussen 

Als het gaat om de koeriersdiensten is elke bestelling weer anders, zo dus ook het formaat van de bestelling kan erg variëren. Om zo efficiënt mogelijk de pakketten te kunnen bezorgen heb je dan ook verschillende bestelbussen nodig. Wanneer je namelijk een kleine bestelling snel moet leveren, is het onhandig om deze bestelling te leveren met een vrachtwagen bijvoorbeeld. Wanneer je deze bestelling levert met een kleine bestelbus, is dit veel efficiënter en goedkoper. Zo heb je een klein bestelbusje, welke gezien wordt als een stadsbusje. Ook heb je een standaard bestelbus welke een goed laadvermogen heeft. En als deze niet genoeg laadvermogen heeft, heb je ook nog een extra grote bestelbus of een citybox. Het voordeel van deze grote bestelbussen is dat je geen vrachtwagenrijbewijs nodig hebt. 

Formaat helpt bij goede dienstlevering   

Als je kijkt naar DSA logistiek ligt hun focus bij een snelle dienstlevering, daarom is het voor dsa van groot belang of zo efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen. Het streven van dsa is om wanneer er een aanvraag binnenkomt voor het vervoeren van goederen, om binnen 45 minuten de goederen opgehaald te hebben. Daarom is naast een goede bestelauto ook een flexibele chauffeur nodig. Daarom zeggen ze bij dsa onze koeriersdiensten zijn we het gewend om snel en adequaat te handelen. Wat ook een grote rol speelt bij het snel kunnen leveren van de dienst.   

De noodzaak van snelle levering

Naast dat de dienst van snelle levering aangeboden wordt, is het voor veel bedrijven een goede uitkomst welke inmiddels een noodzaak is. Denk bijvoorbeeld aan grote bouwprojecten waar een essentieel onderdeel blijkt te missen, zonder dit onderdeel komt de hele bouw stil te liggen. Dan gaat het het bouwbedrijf veel geld kosten wanneer het een paar dagen duurt voordat het onderdeel er is. Dan is het voor zo’n bedrijf een hele uitkomst dat er een snelle en flexibele koeriersdienst is. Door deze koeriersdienst wordt het onderdeel zo snel mogelijk geleverd en bespaard het bedrijf veel onnodige kosten. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.