e-VANt

Bestelauto, het vakblad voor kleintransport, organiseert op woensdag 3 februari 2021 , van 19.00 tot 21.00 uur het allereerste Bestelauto e-VANt, een online event rond de elektrische bestelauto.

De transitie naar emissievrij rijden is in gang gezet. Er zijn al veel elektrische personenauto’s op de weg te zien, maar het aanbod elektrische bestelauto’s is aan een inhaalslag bezig. Dat is hard nodig ook, want het Klimaatakkoord en door landelijke en lokale overheden opgestelde milieuregels liegen er niet om. Steden kunnen vanaf 2025 emissievrije zones instellen en met de vervangingscyclus van gemiddelde bestelauto voor ogen is het daarom hard nodig om kennis te nemen van de elektrische bestelauto.

Daar is het Bestelauto e-VANt voor bedoeld: informeren over de nieuwste elektrische bestelauto’s. Maar er komt veel meer kijken bij elektrisch rijden. Want hoeveel kilometers kan ik rijden met zo’n elektrische auto? En moet ik dan een laadpaal bij mijn bedrijf, of juist bij mijn werknemer thuis? En subsidie, hoe zit het daarmee?

Op woensdag 3 februari van 19.00 tot 21.00 uur praten we u in een paar uur bij over alles rond de elektrische bestelauto. Aansprekende partners als Maxus en Renault Trucks laten hun nieuwste elektrische bestelauto zien, kennissessies zijn er ook van onder meer de RAI Vereniging en Bulters Bedrijfswageninrichtingen. En daarmee hebben we nog lang niet het hele programma verklapt…

Het Bestelauto e-VANt is gratis en volledig online. De bezoeker krijgt een digitaal entreebewijs. Er is een ontvangstbalie en bezoekers kunnen onderling met elkaar netwerken. In een speciale bedrijvenomgeving vindt u de virtuele stands van de partners en andere deelnemende bedrijven. Hier kunt u in gesprek gaan met medewerkers van deze bedrijven of informatie halen over specifieke onderwerpen.

Bent u ondernemer of wagenparkbeheerder? Kom dan bij Bestelauto e-VANt alles te weten over de transitie naar de elektrische bestelauto en hoe je er in de praktijk mee werkt. Meld u nu kosteloos aan voor het Bestelauto eVANt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.