Nieuws

Goupil Nederland (Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit) en Dubbeldam Groep bundelen hun krachten om samen de ultieme zero-emissie voertuigcombinatie te ontwikkelen. Met de elektrische Goupil als basis zal Dubbeldam tal van opbouwmogelijkheden ontwikkelen, voor onder andere stadsreiniging, (groen)onderhoud, industrie en het snel groeiende segment last-mile-delivery.

In het bijzonder de onlangs aangekondigde Goupil G6 is een welkome aanvulling op de reeds bestaande range Light Electric Vehicles (LEV’s) van Goupil Nederland.

“Dit nieuwe model heeft een groot laadvermogen tot ca. 1.000 kg en een topsnelheid van 80km/u, dat maakt dit voertuig uitermate geschikt om in te zetten als elektrische bedrijfsauto. De Goupil G6 is zowel met standaard carrosserie als met tal van andere opbouwmogelijkheden te verkrijgen, zoals een haakarm-systeem en een vlakke, kippende laadbak. Dit maakt de Goupil G6 een ideale en flexibele elektrische bedrijfswagen”, aldus Martijn Beekwilder, commercieel manager van Goupil Nederland. “Voor vakmanschap en maatwerk in carrosserie op maat zijn we met Dubbeldam in gesprek gegaan, zij kunnen de specifieke behoefte van de gebruiker vertalen in een opbouw, waarbij wij jarenlange ervaring hebben in het elektrisch vervoer, een mooie combinatie waarbij de klant de beste oplossing krijgt.” Om de relaties van beide bedrijven op professionele wijze te adviseren is een ‘specialist carrosseriebouw’ aangetrokken. Met ruim 25 jaar ervaring is Wilco van den Brand de juiste persoon om deze samenwerking tot een succes te maken.

Wilco van den Brand, Goupil NL

Dubbeldam is al jaren actief in schadeherstel en carrosseriebouw voor bedrijfswagens in het zwaardere segment, bussen en trucks. Het bedrijf kent een breed aanbod in carrosserie, open en gesloten, al dan niet geconditioneerd, autolaadkranen en oprijwagens. Voor haar klanten in elektrisch vervoer levert Dubbeldam lichtgewicht carrosserie opbouw, want minder gewicht betekent immers meer CO2 neutraal. Daarbij worden 100 procent recyclebare materialen gebruikt.

De landelijke vestigingen van de Dubbeldam groep zijn allemaal volledig ingericht op schadeherstel van elektrisch vervoer. De werkplaatsen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de medewerkers zijn opgeleid om de elektrische voertuigen veilig en deskundig te herstellen. Onlangs nog opende Dubbeldam een nieuwe vestiging in Amstelveen. Met name de focus op elektrisch vervoer biedt volop kansen waar dan ook op ingespeeld wordt middels deze samenwerking.

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit  is al jarenlang exclusief importeur van Goupil in Nederland en beschikt over deskundige adviseurs op het gebied van duurzame mobiliteit, een eigen service & onderhoudsteam en een landelijk dealernetwerk. “Wij willen onze klanten veel meer ontzorgen, en door de voordelen van deze samenwerking bieden zowel Goupil Nederland als Dubbeldam hun klanten een betere dienstverlening”, besluit Martijn Beekwilder.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.