Nieuws

Maxus in onderhoud bij Autocentrum Beelen

De nieuwe Maxus EV80 wordt in Nederland onderhouden en eventueel gerepareerd door Autocentrum Beelen. Het bedrijf heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Lisserbroek waarmee een belangrijk deel van de randstad is afgedekt. Autocentrum Beelen is onlangs officieel door SAIC Mobility Europe benoemd tot servicepartner van Maxus, leverancier van volledig elektrische bestelauto’s.

Frank Beelen, algemeen directeur van De Beelen Groep, over de samenwerking met SAIC Mobility Europe: “De vraag naar elektrisch aangedreven bestelauto’s zal de komende jaren flink groeien aangezien veel steden initiatieven ontplooien om luchtvervuiling en verkeerscongestie te verminderen. Wij merken dat steeds meer bedrijven, mede uit het oogpunt van imago en reputatie, voor schoon vervoer kiezen. Gebruikers van de bestelwagens van Maxus kunnen bij ons terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Onze autotechnici zijn door SAIC Mobility Europe getraind en beschikken over de juiste kennis en het gereedschap. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij onze klanten op een prima manier bijstaan, zodat maximaal rendement uit de elektrisch aangedreven bedrijfswagen kan worden gehaald. Daar gaat het immers om: een zo laag mogelijke belasting van het milieu en een zo hoog mogelijk rendement.”

SAIC Mobility Europe maakt serieus werk van de elektrisch bestelwagens van Maxus. Eerder maakte het bedrijf al bekend dat LeasePlan operational leasing aanbiedt voor Maxus voor het vasteland van Europa. Nederlandse wagenparkbeheerders die willen besparen op de operationele kosten van hun vloot en emissievrije bestelauto’s willen inzetten voor bijvoorbeeld stadsdistributie zijn hierdoor verzekerd van twee professionele partijen die zorgdragen voor de levering/leasing en voor onderhoud en reparatie van hun Maxus bedrijfsauto’s.

De Nederlandse Maxus-rijders kunnen op de vier locaties van Autocentrum Beelen terecht voor reparatie en onderhoud. De Maxus EV80 is in Nederland leverbaar als gesloten bestelwagen met normaal of verhoogd dak, als chassis-cabine voor specifieke op- en ombouw en als rolstoeltoegankelijke personenbus. De prijzen beginnen bij 47.500 euro, exclusief belastingen. De levering van de nieuwe Maxus EV80 start per direct.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.