Nieuws

Eind vorig jaar is leasemaatschappij Mobility Service Nederland gestart met een nieuw label: Mobility Service Electric. Een logische stap voor het bedrijf, dat al jaren voorloper is in elektrisch rijden en in 2009 al fungeerde als eerste Nederlandse importeur van een 100 procent elektrische auto. Nu biedt Mobilty Service Nederland ook shortlease voor elektrische (bedrijfs)auto’s.

Mobility Service Electric voorziet in een enorme behoefte, nu zakelijke rijders in 2018 steeds meer overstappen op elektrische auto’s. Hilda Boerma, namens de leasemaatschappij verantwoordelijk voor het nieuwe label, vertelt: “Op dit moment is 25 procent van onze nieuw bestelde auto’s een 100 procent elektrische auto.”

“Wel zien we dat levertijden van elektrische auto’s ontzettend zijn opgelopen. Wil je dit jaar nog in een 100 procent elektrische auto rijden, dan wordt dat in de meeste gevallen lastig. In Noorwegen is de gemiddelde wachttijd voor een nieuwe elektrische auto al opgelopen tot ruim een jaar, tweedehands halen elektrische auto’s de showroom niet eens. Het lijkt alsof Nederland deze tendens volgt. Gelukkig hebben wij hier in een vroeg stadium op ingespeeld door te zorgen voor voldoende voorraad.”

Mobility Service Nederland was altijd al leidend, met name in Noord-Nederland, in shortlease. De leasemaatschappij is nu trots om te kunnen aankondigen dat zij haar krachten heeft gebundeld en als eerste leasemaatschappij in Nederland is gestart met het aanbieden van shortlease voor elektrische auto’s.

Op de website van Mobility Service Electric kunnen alle beschikbare elektrische auto’s in Nederland volledig worden geconfigureerd en kunnen de maandelijkse leasetermijnen meteen worden berekend. Ook de shortleasetarieven zijn direct te berekenen en aansluitend kan de elektrische auto worden besteld.

Op de website worden tevens ervaringen gedeeld, onder andere in de vorm van videoreviews. Boerma: “Alle medewerkers van Mobility Service Electric zijn praktijkdeskundigen, zij rijden allen al geruime tijd in een 100 procent elektrische auto. Hierdoor krijgen klanten een gedegen en realistisch advies.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.