Nieuws

Nikola Badger nu te reserveren

1

Nikola opent maandag om 17.00 uur Nederlandse tijd de orderboeken voor haar elektrische pick-up Badger. Wie er eentje reserveert maakt ook kans om er een te winnen tijdens Nikola World 2020.

De Badger moet de uitdager van de Tesla Cybertruck worden. In screenshots die Nikola al postte valt op te maken dat de BEV-versie van de Badger minimaal 60.000 US dollar gaat kosten, de FCEV-versie minimaal 80.000 dollar.

Daarvoor krijg je volgens CEO Trevor Milton wel een onovertroffen, technologisch zeer geavanceerde pick-up. De BEV-versie komt naar schatting 480 meter ver, de waterstofversie bijna 1000 km. Nikola gaat voor de productie van de Badger een overeenkomst sluiten met een andere autofabrikant. Voor Nikola World 2020, Nikola’s eigen evenement in december van dit jaar, wordt bekend gemaakt welke OEM dit is.

Bij de reservering dient een aanbetaling te geschieden. Dat kan in diverse ‘pakketten’, variërend van 250 tot 5000 dollar.

Klik hier om de Badger te reserveren


1 reactie op “Nikola Badger nu te reserveren

  1. Julia schreef:

    Pracht van een auto. Nooit verwacht dat een elektrische pick-up kon worden gebouwd. Vergeleken met de Tesla Cybertruck ziet de Nikola Badger niet vreemd uit. Je zou nooit denken dat het een elektrische pick-up is, want hij heeft het uiterlijk van een normale pick-up. Hoe wordt deze pick-up opgeladen, wanneer je in de natuur gaat kamperen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.