Nieuws

StreetScooter Nederland laat op de Horecava een volledig emissievrije koel-vriesversie van de StreetScooter Work L zien. De temperatuur in de laadruimte, die gekoeld wordt met behulp van zonnepanelen, is bovendien realtime te monitoren.

StreetScooter staat voor een leefbare en duurzame stad, waarin horecadistributie schoon is. Met de dagelijkse praktijk als uitgangspunt stellen we de juiste oplossing samen. In samenwerking met Carrosseriefabriek Harderwijk is de StreetScooter Work L met een koel-vriesopbouw ontwikkeld. Het voertuig inclusief de opbouw is 100 procent connected; ook de temperatuur in de laadruimte kan gemonitord worden. Elektriciteit ontmoet elektriciteit, want de zonnepanelen op het dak van de opbouw voeden de koeling, terwijl de accu’s van de StreetScooter zorgen voor de emissievrije aandrijving.

Voor de overstap naar volledig emissievrij helpt StreetScooter met de benodigde laadinfrastructuur en kijkt samen met de opdrachtgever naar een passende oplossing. StreetScooter adviseert een oplossing die past bij de huidige en/of toekomstige logistieke uitdagingen.

Tijdens de Horecava laat StreetScooter zien dat emissievrije horecadistributie vandaag al mogelijk is. Bezoekers kunnen genieten van echt schone lucht terwijl experts alle vragen over beschikbare toepassingen, laadinfrastructuur, connectiviteit en financiering beantwoorden. StreetScooter staat tijdens de Horecava, RAI Amsterdam, op Stand 08.323 (hal 8), van 13 tot en met 16 januari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.