Nieuws

Veap Shield United presenteert de nieuwste aanwinst binnen het assortiment: de spoiler voor de eDeliver9 en Deliver9, de nieuwste voertuigen van Maxus. Veap is op dit moment een van de weinige fabrikanten die voor deze nieuwste bedrijfswagens een aerodynamische oplossing biedt.

“We mogen weer een merk verwelkomen binnen ons assortiment”, vertelt Thomas de Haas, salesmanager van Veap Shield United trots. “Al jaren bieden wij producten voor de meest populaire merken binnen Europa. Het komt niet vaak voor dat er een merk aan ons assortiment wordt toegevoegd. En als het elektrische voertuigen betreft al zeker niet. Daarom zijn wij verheugd dat wij nu ook een prachtige spoiler hebben voor de Maxus Deliver9 en eDeliver9!”

De afgelopen tijd hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan. Van niets af aan is deze spoiler specifiek ontworpen voor de (e)Deliver9. Het design van het voertuig is doorgevoerd in de dakspoiler waardoor het naast de functionele voordelen ook nog op het gebied van styling zijn voordeel doet.

De Haas: “Veap stelt hoge eisen aan nieuwe producten. Elk product dat wij ontwikkelen wordt op allerlei fronten getest. Zowel tijdens het 3D-ontwerpproces als tijdens de productie besteden we hier veel aandacht aan. Alleen op deze manier komen we tot een product waarvan we de vertrouwde Veap kwaliteit kunnen waarborgen.”

De nieuwste aanwinst van Veap is te bestellen in twee hoogtes: 62 en 72 cm af dak en wordt standaard geleverd in RAL 9016.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.