Nieuws

De nieuw Renault Master wordt momenteel in Nederland uitgeleverd. Terwijl Bestelauto er uitgebreid mee kon rijden, ontwikkelde Veap Shield een nieuwe spoiler voor de chassis-cabine versie van de Master.

“De afgelopen maanden hebben onze collega’s van development zich gefocust op de komst van de nieuwe Renault. We zijn trots om het resultaat te delen van de nieuwe Renault Master Spoiler. In het ontwerpproces hebben we nauw samengewerkt met een aantal grote laadbakfabrikanten. We hebben de verschillende hoogtematen van de spoilers afgestemd op de standaard opbouwmogelijkheden. Door de spoilers optimaal te laten aansluiten op de laadbak is een perfecte aerodynamica gegarandeerd”, aldus Veap Shield.

De nieuwe Renault Master heeft een robuust en modern karakter, wat is doorgetrokken in het design van de spoiler. Diverse onderdelen uit het design zijn overgenomen in de spoiler, waaronder de doordrukkingen in de motorkap. Daarbij geven de kleine doordrukkingen links en rechts boven de voorruit de spoiler een eigen onderscheidend gezicht. Oftewel: Deze designspoiler komt styling en het energie of brandstofverbruik van het voertuig ten goede.

Zijfenderset

Om de luchtweerstand verder te verminderen heeft Veap ook een bijbehorende zijfenderset ontwikkeld. Deze zal op een later moment getoond worden. De zijfenderset past altijd, ongeacht de hoogte van de spoiler. Het grote voordeel van deze keuze is dat de montage gesimplificeerd wordt, een mooi voorbeeld van een win-winsituatie.

Op dit moment zijn er twee spoilerhoogtes beschikbaar en deze worden, net als de zijfenderset, standaard geleverd in Mineral White. Vanaf heden zijn de nieuwe producten te bestellen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.