Nieuws

VIDEO – Ford Ranger Raptor strooit broodkruimels

De Ford Ranger Raptor komt toch naar Nederland en is eind dit jaar te bestellen. Hoe de Ranger Raptor zijn weg naar ons land heeft gevonden? Nou, dat zou zo maar eens met broodkruimels kunnen zijn…

In Nederland kunnen we het ons misschien niet voorstellen, maar bij het doorkruisen van een land als Marokko, Zuid-Afrika of Australië, kan het vinden van herkenningspunten en markeringen moeilijk zijn. Om dit probleem te verhelpen dropt de nieuwe Ford Ranger Raptor iedere seconde een ‘broodkruimel’ of pin, zodat bestuurders gemakkelijk hun weg terug kunnen vinden naar hun startpunt.

“Of het nu voor werk of voor avontuur is, de nieuwe Ranger Raptor houdt ervan off-road uitgelaten te worden,” zegt Nederlander Leo Roeks, Director, Ford Performance. “Broodkruimel-navigatie is een simpele, maar effectieve manier om bestuurders off-road hun weg terug te helpen vinden. Waar ze ook rijden.”

Met meer dan 26.700 verkochte exemplaren in de eerste helft van 2019, is de Ford Ranger de meest populaire pick-up in Europa. De nieuwe Ranger Raptor, ontwikkeld door Ford Performance, is ontworpen om op snelheid de meest uitdagende off-road gebieden in de wereld te doorkruisen. De Ranger Raptor wordt aangedreven door een efficiënte 2.0-liter Bi-turbo EcoBlue-dieselmotor en heeft race vering met FOX schokdempers. Vanaf eind dit jaar is de Ranger Raptor ook in Nederland te bestellen.

Bestelauto reed dit voorjaar uitgebreid met de Ranger Raptor in Marokko.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.