Nieuws

De Bio-Hybrid, de elektrische (vracht)fiets van Schaeffler is succesvol getest in diverse Duitse steden. Eind 2020 gaat de Bio-Hybrid in productie.

Volgens Schaeffler wijzen de testen uit dat de Bio-Hybrid zelfs met de grote box achterop makkelijker door druk stadsverkeer te loodsen is dan welke bestelauto dan ook.

Christian Hollweck, is met zijn babyboetiek ‘Rasselfisch’ uit München een van de cases. “Met de Bio-Hybrid zou het volkomen realistisch zijn binnen een straal van tien kilometer te leveren. Met de gesloten opbouw kunnen zelfs kinderzitjes of kinderwagens veilig aan klanten worden afgeleverd. De schone mobiliteit van de Bio-Hybrid spreekt jonge stadsbewoners volgens hem aan.

De voordelen van de Bio-Hybrid zijn ook duidelijk als het gaat om minder omvangrijke pakketten: bijvoorbeeld wanneer een koerier moeiteloos de pick-upversie van de Bio-Hybrid manoeuvreert door de straten van München om salades van een bezorgservice voor gezondheidsvoedsel af te zetten.  De laadruimte kan gemakkelijk twee thermoboxen bevatten.


2 reacties op “VIDEO – Schaeffler laat Bio-Hybrid succesvol rijden

  1. P. schreef:

    is er een brochure te verkrijgen? en mogelijk ook een prijslijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.