Nieuws

Volkswagen monteert Vredestein op Caddy

Volkswagen Commercial Vehicles heeft de nieuwste Vredestein Quatrac allseason-banden van Apollo Tyres gekozen als originele uitrusting (OE) voor de nieuwe Caddy. De overeenkomst houdt in dat Quatrac-banden in de maat 205/65R15 99H XL standaard worden gemonteerd op bepaalde Caddy-modellen, geproduceerd in de Volkswagen-fabriek in Poznan, Polen.

Dit is de meest recente leveringsovereenkomst voor standaardmontage tussen de Volkswagen Group en Apollo Tyres. Eind 2021 bevestigden de twee organisaties een deal voor de levering van Vredestein Ultrac- en Sportrac 5-zomerbanden voor de gloednieuwe Audi A1 Sportback.

De Quatrac-banden die voor de Caddy zijn gekozen, voldoen aan een reeks uitdagende prestatiecriteria, bieden een hoge brandstofefficiëntie (klasse A), superieure rijeigenschappen onder zowel natte als droge omstandigheden, alsmede op sneeuw, en bieden een indrukwekkend comfort en zijn stil. Om klanten van Volkswagen Caddy op de lange termijn te ondersteunen, zal de Quatrac ook verkrijgbaar zijn op de Europese vervangingsmarkt.

Benoit Rivallant, President en CEO van Apollo Tyres Europe zei: “Dit is opnieuw een belangrijke bevestiging van de kwaliteit van de producten van het merk Vredestein en de prestaties van het wereldwijde Apollo Tyres-team. We zijn er trots op onze samenwerking met de Volkswagen Group uit te breiden en blijven ons inzetten om autofabrikanten te voorzien van toonaangevende banden die volgens de hoogste normen worden geproduceerd en worden ondersteund door een snelle levering en uitgebreide klantenservice.”

Vredestein is een toonaangevend bandenmerk dat al meer dan 100 jaar wordt geroemd om zijn innovatieve producten die garant staan voor de beste prestaties en veiligheid evenals een sublieme rijervaring.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.