Partnercontent

Je gaat verhuizen, gefeliciteerd! Dit is natuurlijk over het algemeen een hartstikke leuke stap, al komen er ook wat minder leuke dingen bij kijken. Zo zul je het zonder twijfel heel druk krijgen met de verhuizing. Uiteraard zul je al je spullen, waarbij je onder meer kunt denken aan je meubels en kleding, in moeten pakken. Dit is niet bepaald het leukste klusje om te doen, maar het is nou eenmaal noodzakelijk. Een tip: tijdens het inpakken zul je ook veel spullen tegenkomen die je eigenlijk helemaal niet meer nodig hebt. Gooi ze dan gewoon direct. Zo zal het geen ruimte innemen in je nieuwe woning, maar ook niet in de bestelbus die je hebt gehuurd met behulp van EasyTerra Autohuur. Op de site van dit bedrijf, wat uiteraard www.easyterra.nl is, kun je namelijk alle mogelijke opties vergelijken. Zodoende zul je niet te veel betalen voor het huren van de bestelauto, terwijl je wel een exemplaar kiest die precies past bij jou. Hierbij moet je onder meer letten op de onderstaande factoren. 

Zit er genoeg ruimte in de bestelbus? 

Als je een bestelauto wilt huren in Nederland dan heb je ontzettend veel opties, zoals je op de site van EasyTerra ook zult zien. Er zijn namelijk veel bedrijven die zulke busjes waarmee je kunt verhuizen verhuren aan particulieren. Daardoor kan het een moeilijke keuze zijn om uiteindelijk te bepalen welk voertuig jij gaat huren. Toch kan dit makkelijker gemaakt worden. Zo moet je namelijk beslist letten op de ruimte in de bestelauto. Moet je ontzettend veel spullen meenemen en doe je dit het liefst in één keer omdat je naar de andere kant van Nederland gaat verhuizen? Kies dan natuurlijk voor een extra grote bestelbus. Ook een laadklep kan hierbij zeker van belang zijn, wat met name handig is bij grote en zware meubels.

Moet je van tevoren al een bestelauto regelen?

Ja, in principe wordt het zeker aangeraden om voordat je gaat verhuizen al een bestelbus te regelen. Je kunt er uiteraard voor kiezen om zo naar een verhuurder toe te gaan om zo’n auto te huren, maar dit zorgt voor een aantal risico’s. Zo zou het kunnen dat alle busjes al verhuurd zijn, terwijl je ook een gemakkelijke prooi bent voor de verhuurder als er nog wel een bestelauto beschikbaar is. Zij kunnen je in dit geval meer kosten in rekening brengen dan normaliter. Natuurlijk zullen niet alle verhuurders doen.

Kan de bestelbus het gewicht wel aan?

Als je veel spullen zult meenemen in de bestelauto dan moet dit natuurlijk wel passen, maar het busje moet dit gewicht ook aan kunnen. Hoe meer en hoe zwaarder alle spullen zijn, hoe sterker de motor van de gehuurde auto zal moeten zijn. Als de motor van de bestelbus niet genoeg kracht heeft dan zou dit mogelijk kunnen leiden tot hogere benzine kosten, waardoor je alsnog veel geld zult moeten betalen voor de goedkope auto. Dit zou zomaar ineens kunnen resulteren in duurkoop. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.