Nieuws

In een tijd waarin elektrische bestelauto’s meer dan hot zijn, laat Volkswagen de marktintroductie van de elektrische Caddy en nu ook Transporter over aan partner ABT. De ABT e-Transporter 6.1 is nu verkrijgbaar bij geselecteerde dealers van Volkswagen en via ABT e-Line partners.

Dat wil zeggen: in een heleboel landen, maar nog niet in Nederland. In ons land is ook nog steeds niet bekend wanneer de e-Caddy op de markt komt.

ABT maakt bekend dat de dat e-Transporter verkrijgbaar is in zowel een links- als rechtsgestuurde versie en hij standaard een lange wielbasis. Het laadvermogen bedraagt 977 tot 1096 kg. De actieradius bedraagt, afhankelijk van de specificatie, maximaal 138 km. De accucapaciteit bedraagt netto 32,5 kWh. Het maximale vermogen is 83 kW bij een maximum koppel van 200 Nm. De accu weegt 333 kg.. Het stroomverbruik ligt tussen 27,0 en 35,8 kWh/100 km. De ABT e-Transporter 6.1 kan in ongeveer 5,5 uur volledig worden opgeladen via een 7,2 kW AC-wallbox. Een 50 kW snellaadstation (CCS) laadt in ongeveer 45 minuten tot 80 procent van de maximale capaciteit op.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.