Nieuws

Roordink nieuwe dealer van Maxus

Roordink Bedrijfswagens, met vestigingen in Barneveld, Coevorden, Veenendaal en Zwolle is door importeur Maxomotive aangesteld als dealer van Maxus.

Roordink Bedrijfswagens speelt met het Maxus-dealerschap in op de sterk stijgende vraag naar elektrische transportmiddelen. In een snel veranderende wereld waarin steeds strengere milieunormen gaan gelden, zeker in binnenstedelijke gebieden, is elektrisch vervoer steeds vaker de enige oplossing.

Met de aanstelling van Roordink Bedrijfswagens als officieel dealer van Maxus per juni 2020 is het dealernetwerk van Maxomotive verder geoptimaliseerd. “Wij zijn blij met het dealerschap van Maxus. Een breed aanbod aan bestelwagens met een degelijk duurzaam concept is uniek in Nederland. De vraag hiernaar zal in de nabije toekomst alleen maar stijgen en wij kunnen hiermee onze klanten verder ontzorgen”, aldus Bert Roordink, algemeen directeur van Roordink Bedrijfswagens.

Bert Roordink (links) en Lou Jedeloo (rechts)

Lou Jedeloo, Country Manager Maxomotive Nederland onderschrijft dit. “Maxus staat aan de vooravond van een serieuze Europese lancering met een sterke moedermaatschappij (zowel SAIC als Alcomotive) erachter. Dit jaar worden er twee geheel nieuwe voertuigen geïntroduceerd, de eDeliver3 voor het lichtere segment (tot ruim 1000 kg laadvermogen) met een WLTP actieradius van meer dan 300 km (53KWh versie) en later de eDeliver9 als opvolger van de huidige Maxus EV80 in het zwaardere segment, zowel in gesloten bestel als ook in chassis cabine met zelfs een aanhangwagengewicht van 1200 kg uniek in de markt. Wij zijn dan ook trots en tegelijk verheugd dat wij de professionals van Roordink Bedrijfswagens mogen toevoegen aan ons Nederlandse netwerk. In Roordink vinden wij een zeer servicegerichte organisatie met loyale klantrelaties en wij kijken uit naar de langdurige samenwerking.’’

Roordink Bedrijfswagens is ruim 35 jaar een gevestigde naam in bedrijfswagenland. “Afspraak is afspraak!” is een welbekende lijfspreuk, evenals “Gewoon anders!” en “Een slimme keuze.”. Roordink Bedrijfswagens is een vooruitstrevend bedrijf. Denkend vanuit het one-stop-shopping concept, wordt er naar gestreefd om klanten op transportgebied alles onder één dak te bieden. Daarbij is oog voor maatschappij en milieu een belangrijke maatstaf. Het bedrijf besteedt veel zorg aan kwaliteit in al haar processen. Certificering voor ISO 9001 voor alle vestigingen van Roordink Bedrijfswagens is een vanzelfsprekendheid, evenals het behalen, als een van de eerste truck dealerbedrijven, van het predicaat “Erkend Duurzaam”. Ook is er de laatste jaren geïnvesteerd in het opleiden van medewerkers als elektrisch specialisten, zijn laadpalen geïnstalleerd en worden zonnepanelen op de daken van de panden gelegd. Zo is Roordink Bedrijfswagens klaar voor de toekomst en gaat zij verder op de ingeslagen duurzame weg.  


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.