Nieuws

Vernieuwde Nissan e-NV200 kost 31.990 euro

Nissan heeft de eerste prijs bekendgemaakt van de vernieuwde e-NV200. Nissans elektrische bestelauto is vanaf nu in een introductiemodel te bestellen voor 31.990 euro. Dat meldt Autoweek, dat aanwezig is bij de introductie, die synchroon plaatsvindt met die van de nieuwe Leaf.

De eerste prijs die bekend is van de vernieuwde e-NV200 is die van een introductiemodel, de 2.ZERO Limited Edition. Die is waarschijnlijk zeer luxe uitgevoerd, wat verklaart waarom deze versie flink duurder is dan de vorige versie van de e-NV200.  De e-NV200 is ook weer beschikbaar als de personenautoversie Evalia, die staat in de prijslijst in dezelfde introductieversie voor 41.128 euro.

De vernieuwde e-NV200 heeft zoals wij al eerder meldden een accupakket van 40 kWh, hetzelfde als de nieuwe Leaf. Volgens Nissan zou de nieuwe e-NV200 280 km ver moeten komen volgens de NEDC-norm. Nisssan heeft ‘m echter ook getest volgens de realistischer WLTP-norm, en komt dan uit op 200 km actieradius bij gecombineerd gebruik en maximaal 301 km actieradius enkel bij gebruik in de stad.

Bron: Autoweek


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.