Nieuws

Bedrijfswageninrichter Isfordink uit Olst heeft een bijzonder project afgerond: de ombouw van een Hyundai Kona Electric personenauto naar een bruikbare koeriersauto.

De ombouw begon volgens Isfordink met het verwijderen van de achterbank en de aanverwante delen uit de kofferruimte. Vervolgens hebben we een nieuwe vlakke laadvloer gecreëerd.

Een maatwerk houten ombouw zorgt dat de pakketten veilig kunnen worden vervoerd. Omdat we de contouren van de binnenruimte nauwkeurig hebben gevolgd, is zoveel mogelijk laadruimte beschikbaar. De ombouw beschermt bovendien de deurbekleding.

De inbouw is gemonteerd op de originele montagepunten van de Hyundai Electric. Hierdoor is het mogelijk om de auto probleemloos terug te bouwen naar de originele specificaties, inclusief achterbank. Op de vlakke laadvloer kan naar wens ook een lichtgewicht inrichting worden gemonteerd.

De Hyundai is bestemd voor koeriersbedrijf Cycloon Post en wordt nog gewrapt in de bedrijfskleuren  Gerko Grolleman van Auto Palace Groep, dat de auto gaat leveren: “Cycloon was op zoek naar elektrische bestelauto met voldoende actieradius. Na enig nadenken kwamen we op deze oplossing. De Kona Electric in deze uitvoering voldoet niet aan de eisen voor het grijs kenteken, maar de fiscale voordelen die gelden voor elektrische auto’s blijven wel behouden.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.