Nieuws

Hyundai H300 krijgt opfrisbeurt

4

De Hyundai H300 is momenteel niet meer leverbaar in Nederland, maar daar is een goede reden voor: de auto krijgt volgend jaar een forse update.

Bestelauto heeft zich altijd afgevraagd waarom de H300, die bij de presentatie voldoende potentieel had, in Nederland nooit zo’n succes is geworden als de H100 en H200. Nu figureert de auto helemaal niet meer op de website van Hyundai Nederland. “Dat klopt, het huidige model hebben we even stopgezet”, aldus woordvoerder Kevin Sutherland van Hyundai Nederland. “Op 1 januari 2019 komt er echter een vernieuwde H300. Die krijgt onder meer een nieuw front, een vernieuwd interieur en een nieuw navigatiesysteem. Over de aandrijflijn is nog niets bekend. Ik ga er vanuit dat de huidige dieselmotor vernieuwd zal worden. Een elektrische of hybride aandrijflijn? Daar is momenteel niets over bekend. Als dat aangeboden wordt, zullen we dat zeker in overweging nemen.”

De Hyundai H350 is in Nederland nooit door de importeur gevoerd. “Toentertijd, zo’n anderhalf jaar geleden, zagen we geen goede marktkansen voor de H350. Nu zie je H350 toch regelmatig rijden in Nederland, maar dat is parallelimport. We kunnen de kansen van de H350 in Nederland voor volgend jaar zeker weer overwegen”, aldus Sutherland.


4 reacties op “Hyundai H300 krijgt opfrisbeurt

 1. van den Hoek schreef:

  Mocht de opvolger van de H300 komen, laat het dan even weten

 2. Jan Bosman schreef:

  Waarom in Nederland niet?
  Ik rij 100000 km per jaar heb er nu 4 gehad en nou importeerde Hyundai hem niet meer ?

 3. John schreef:

  Ik ben ook zeer tevreden over mijn H300, heb ook interesse in de nieuwe uitvoering.
  Maar helaas niet leverbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.