Nieuws

Sinds afgelopen maand is het budget van de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) overtekend, vanwege de enorme belangstelling voor elektrische bestelwagens. Deze overheidssubsidie, die de aanschaf van een duurzame bedrijfswagen stimuleerde door ondernemers en bedrijven daarbij gedeeltelijk te compenseren, bleek ongekend populair. Reden voor Maxus om alle kopers van een Maxus eDeliver3 of eDeliver9 nu zelf tegemoet te komen met een voordeel dat kan oplopen tot zelfs 5.000 euro.

Maxus Motors Nederland – onderdeel van Van Mossel Automotive Group – is sinds kort de officiële Nederlandse distributeur van Maxus. In ons land brengt het bedrijfswagenmerk uitsluitend volledig elektrische bestelwagens op de markt. Voor Maxus is de SEBA-compensatie een logische vervolgstap om zowel grote landelijke distributeurs als het MKB en de kleinzakelijke markt kennis te laten maken met alle voordelen van een duurzaam wagenpark. “Maxus staat voor duurzaam zero-emission goederenvervoer en last-mile oplossingen in en rondom de stad. Met dit statement maken we kenbaar dat Maxus zich maximaal inzet voor het verduurzamen van het Nederlandse bedrijfswagenpark”, verklaart Ralf van Meer, Algemeen Directeur van Maxus Motors Nederland.

In de praktijk zet Maxus de SEBA-subsidie onveranderd voort, waarbij de aanvraagprocedure bij de overheid achterwege blijft. Kopers van een Maxus eDeliver3 kunnen daarmee rekenen op een ondersteuning van 3.500 euro, op de grotere eDeliver9 ontvangen ze een voordeel tot zelfs 5.000 euro. Voor beide modellen geldt een uiterlijke levering en kentekenregistratie vóór 30 november 2023.

Maxus gaat de komende jaren een uitgebreid gamma van volledig elektrische bedrijfswagens introduceren, waarvan de eerste twee recent hun debuut hebben gemaakt. De Maxus eDeliver9 is een grote bestelwagen in diverse hoogten, opbouwvarianten en wielbases met een laadvermogen tot 1.350 kg, een trekvermogen tot 1.500 kg en een elektrisch rijbereik tot 353 km* (WLTP).

De Maxus eDeliver3 is een compacte elektrische bestelwagen met een bruto laadvermogen tot 930 kg, een keuze uit twee wielbases inclusief een chassis-cabineversie en een elektrische actieradius tot 371 km* (WLTP).

Beide modellen onderscheiden zich volgens Maxus Motors Nederland door een aantrekkelijke combinatie van een uitgebreide standaarduitrusting met een scherpe aanschafprijs, een groot rijbereik, solide garantievoorwaarden en een indrukwekkend laad- en trekvermogen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.